Despre Noi

Arta ne influenteaza creatiile.

Fabricat in Romania

Maison Chouchou promoveaza achizitiile constiente si sustenabile, productia de serie mica/medie, punand accent pe calitatea materialului si executiei in concordanta cu principiile slow fashion.

Reanalizam modul in care consumam shopping-ul pentru a promova achizitiile durabile si relevante, pornind de la simplificarea elementelor vestimentare. Promovam calitatea si nu cantitatea, un consum controlat si gandit, atentia detaliilor, stilul inaintea tendintelor.

Consider ca acest fenomen de slow fashion este o maniera de recastigare a increderii in formele proprii deoarece se opune standardizarii, femeile recapatandu-si constienta corpului.

Construim permanent o relatie de incredere intre brand si client printr-o transparenta totala si o trasabilitate a produsului.
Ai acces la atelierul nostru de creatie si productie din Iasi, asigurandu-ti etica brandului, povestea din spatele acestuia, cat si implicarea oamenilor care au contribuit la realizarea fiecarui produs. Oferim consiliere vestimentara si te sfatuim in alegerea celor mai potrivite tinute.

Participam la targuri de profil din Romania si din strainatate, precum Fashion Coterie New York, Fashion Week Viena, cat si Magic Japan.

Toate acestea ne conduc la o forma de educare comerciala de achizitie. Suntem ceea ce purtam!

Cu drag,
Alexandra

2015

Suntem pe piata de 8 ani

+5000

Produse vandute

5/5

Recenzii clienti

„M-am indragostit de palton de cand l-am imbracat prima data!”

~ Gabriela Ungureanu

Maison Chouchou este o extensie a parcursului meu artistic inceput in Romania in urma cu aproape 25 de ani si continuat apoi in Franta. A trece de la pictura la materiale textile colorate sau de la desen la taieturi cu forfeca nu a fost decat un pas foarte mic. Imbratisez tot ceea ce a insemnat trecutul meu pana in acest moment, mi-l asum si ma deschid catre un orizont fara nori pe care il las sa imi aduca in atentie cu fiecare pas pe care-l fac catre el tot ce este necesar pentru evolutia noastra.

– Alexandra Andriescu

signature