Livrare si retur

PRETURI

Preturile afisate in site-ul www.maisonchouchou.com sunt exprimate in lei si contin TVA. Pentru comenzi, pe langa pretul afisat al produsului, va rugam sa luati in calcul si pretul de livrare a produsului/produselor.

LIVRARE PRIN CURIER

Costul livrarii produselor achizitionate de pe www.maisonchouchou.com este de 35 lei, daca localitatea in care se face livrarea se afla in aria de acoperire a firmei de curierat.

In cazul in care localitatea dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire, tariful pentru transport va creste in functie de cati kilometri suplimentari sunt de la cea mai apropiata localitate cu acoperire pana la adresa dumneavoastra.

Comenzile primite de luni pana vineri, vor ajunge, prin curier, in 20 zile.

RETUR SIMPLU IN 14 ZILE

La www.maisonchouchou.com returnezi simplu, fara batai de cap. Daca nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat. Pasi ce trebuie urmati pentru returnarea produselor:

  1. Produsul/Produsele pe care doresti sa il/le returnezi nu trebuie sa depaseasca 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.
  2. In momentul in care te hotarasti sa faci retur, produsul/produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai/le-ai primit.
  3. Completezi formularul de retur, selectezi una dintre optiunile pentru returnare si trimiti formularul la adresa de e-mail: contact@maisonchouchou.com.
  4. Dupa aprobarea cererii, vei fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a primi urmatoarele informatii cu privire la retur.

In cazul in care ai optat pentru returnarea contravalorii, iar produsul/produsele indeplineste/indeplinesc conditiile de retur, vom vira banii in contul specificat de tine in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Conditii generale ce se aplica produselor ce vor fi returnate:

  1. Se pot returna produse in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de catre curier.
  2. Toate produse pe care doresti sa le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care ti-au fost livrate. Nu vor fi acceptate cererile de returnare a produselor asupra carora au fost efectuate interventii sau care au fost deteriorate de catre tine.
  3. In cazul in care coletul in care ti-au fost livrate produsele continea un cadou (ex: voucher de reducere), returul va include si acele cadouri.
  4. Produsul/Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original.